Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2013 15:04 - Станишев, ти винаги ще губиш
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 1128 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 11.01.2014 18:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     "Другарю Станишев, искрено ви пожелавам и силно се надявам, никога да не Ви сменят, като едноличен лидер на БСП....  или поне не скоро!Вие можете и трябва, по същия неповторим начин, да ръководите червената партия и със същия плам да организирате пресконференция след пресконференция!Иска ми се, все така да ви слушат и подкрепят вашите привърженици, и дано такива самозабравили се критици, като другаря Румен Петков, бял свят да не видят.Пак ще повторя, ако трябва и ще потретя - Вие сте единствения възможен лидер и сега, и поне още четири години, и трябва да останете такъв!Дано!Стискам ви палци!"

     С тия думи исках да завърша, но в последния момент реших да ги сложа в началото.Те са абсолютно искрени и аз, като отявлен антикомунист, виждам едни червен Иван Костов в лицето на другаря Станишев.Човек който, каквото ще да става той си знае неговата - "Едно си червена баба знае, едно си червена баба бае."
     Изборите минаха, цялата администрация около тях не спря да хвали организицията, но не и червения лидер.
     Поръчаните от него принтери и ксерокси, бяха заклеймени, като неработеща приумица, като се избегна единствено посочването на поръчителя на тази приумица.Това също е една прекрасна черта на другаря Станишев - той никога не може да обърне пръста към себе си и да се посочи като евентуален виновник за даден провал.
     Но да продължим.За първи път от 23 години, опозицията /БСП+ДПС+Атака/ имат мнозинство в ЦИК и във всичките институции около организацията на изборите.Но не.ЦИК или по-точно ГЕРБ, или двете заедно бяха заподозрени в манипулиране на изборите.
     А това, че червените си поръчаха и Австрийска независима агенция SORA, и тяхното паралелно преброяване съвпадна с другите резултати на мръсните, продажни, макар и официални агенции, не е предлог за обръщане на някакво внимание.
     Аз два месеца не видях жив социолог и журналист който да не плюе по ГЕРБ, но Станишев и тук не видя достатъчен комфорт.И тук видя манипулации и спекулации.
     Претичването до прокуратурата с флашки и компромати, и даването на пресконференция в деня за размисъл, не беше значима тема на която да се спре, но виж, това "подставено" временно правителство трябваше да бъде очернено подобаващо, въпреки оказаната помощ за въпросните СРСта.Няма срам това момче.
     Президента, .... че и той е виновен разбира се.Това, че е излязъл от кабинета Борисов е предостатъчен претекст -  макар и невидим за хората - за провала на изборите.
     Ами изборния закон.И той на БСП, ама и той лош и той набеден като безобразен, и той виновен за загубата.
     И последно, да се биеш в гърдите и да тържествуваш за някаква илюзионна победа, когато за пети път губиш избори е точно в стила на Костов, и този начин на мислене води единствено по стъпките на СДС.
     Не им го пожелавам на социалистите, но им пожелавам да си слушат и поддържат лидера другаря Станишев, и нека той да бъде вечен и несменяем.Пожелавам им го от все сърце.




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 236823
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031