Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2013 04:46 - Трите причини за хулиганското поведение на Г-н Волен Сидеров
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 1106 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 22.05.2013 10:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Защото му отива!
     Първото нещо за което се сещаме е това.Отива му на темперамента и злобата, а пък и партията му изповядва същите ценности.Доказвал го е не веднъж и ще го показва още много пъти и за в бъдеще.Това е ясно, като бял ден.
     Знаем също, че с полицията сблъсъците му са доста чести и показни, а и с медиите си има стара закачка от край време.Така, че нито журналиста Ангелов, нито полицайчето трябва да са изненадани и учудени от нападките и държанието му.И този евентуален, предстоящ съдебен процес срещу Г-н Сидеров, не е световна и скандална новина.Имало го е и ще го има.Золжено е като реклама в партията, абсолютно в нейния стил и дух.Лоша реклама няма и агресията е задължителна в говоренето и действията на родните националисти, без притеснение, даже и горди, от постоянните съдебни дела.
     И ако това е почти нормално, то държанието му в НС не е приемливо и не буди симпатии.Че се бият като каруцари в парламентите на други страни, така е.И в нашия, през изминалите години е имало селски изпълнения и стълкновения.И ние сме хора, и на нас нрави чудновати и нетрадиционни подходи не са ни чужди.Ама още от първия ден да си покажеш рогата, ми идва малко в повече.Не ми се мисли по-нататък, как ще работи тоя парламент, ..... и всъщност ще е възможно ли изобщо да функционира при такова напрежение.
     Тогава следва .....
    Защото обстановката го предразполага!
     Дааа, парламента е друг фактор и важна предпоставка за гаменското държание на лидера на Атака.Та нима някой е очаквал нещо друго?
     Като се почне още от предизборната кампания, която беше истински фарс, и безкрайните интриги и сплетни, сътворени от БСП /Бареков, Станишев и Прокурора/, биха изнервили дори и охлюв.
     След изборите, голямата говорилня не спря и бяха съчинени повече варианти на правителство от допустимия математически максимум. Нещо като 3 х 3 = 11.
     А и обвиненията, за тайна любов с ДПС направо са му вдигнали кръвното до тавана сигурно.
     Самият той не е напълно наясно какво да предприеме и на кой да уйдурдиса.Хем му се ще да ги няма ГЕРБ, хем не му се иска да се прегръща със социалисти и "депесари".Не иска да е във властта, ама гръмко апелира да приемат неговите ултра-леви закони.Говори, за национално спасение и в същото време поставя условия и заплашва с напускане на парламента.
     Пък и това Народно Събрание, колко ще изкара?Има-няма, година.
     Така че, ....
     Защото, сега е подходящия момент!
     И друг подобен случай едва ли би му се открил."Яхване", "използване", "припознаване", "манипулиране", са най-често срещаните думи в Българския език напоследък и той, като един интелигентен и далновиден човек, е решил да се възползва от тяхното значение.
     След, като всички партии, започнаха предизборните си кампании още в пленарна зала, надушващи скорошните избори, и след като се очаква, ново народно недоволство да залее страната, защо да не съчетае две в едно.Пламенна предизборна реч съпроводена от задължителното оплюване на политическите си опоненти и тотален натиск за ускоряване на събитията, биха били само в негова полза.
     И, ако първите две причини за избухливостта му са спонтанни, то тази третата е добре премерен ход и надежда, че Българина ще го "припознае" за водач на бъдещия народен гняв.И на принципа - желязото се кове до като е горещо - подхвана всичко живо в парламента, само както той си знае и разбира се, че пренесе театъра и на улицата.Така или иначе, парламента ще се разтури, защо да не "хвърлим малко шума в огъня за да вдигнем повече дим".
     Много дивиденти могат да се извлекат от ситуацията и както му е накипяло напоследък на Г-н Сидеров, поне да съчетае приятното с полезното."Викове и крясъци до Бога, пък дано го чуе Народа."
    Ами, ако е прав?!
     Не съм аз човека, който ще съди Господина.Не виждам, нищо не логично и нищо глупаво в действията му.Дали е културно изречено, колегиално към другите партии и полезно за държавата, .......... не знам.Нямам база за сравнение.Досега никой депутат, не е правил нещо подобно.
     Каквото иска да прави.Неговия театър може да е най-шумния, но нито е най-касовия, нито в него участват най-добрите артисти.
     Искренно пожелание!
     Каквото иска да прави.Но нека никога да не изменя на принципите си и не предава симпатизантите си.Външно и да изглежда леко променен и объркан, нека покаже поне на избирателите си, че това е човека за когото са гласували и такъв ще си остане завинаги.
     Една националистическа партия, може да не е символ на благоразумието и гордостта на една държава, но тя винаги ще бъде барометър за духа и самомнението на народа.
    




Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Заговорят ли ти за патриотизъм,
25.05.2013 04:12
това означава, че някой някъде нещо е откраднал. И още: патриотизмът е последното убежище на мръсника.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 236873
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031