Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2013 20:43 - Волен Сидеров и Тардър Сос - астрални близнаци
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 1968 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.06.2013 10:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image      image

      Да речем, че приликите във фотографиите е случайна, но съвпаденията не спират до тук:

     И въпросната котка, е също изключителна медиина звезда, както Г-н Сидеров в момента.Е тя може да е световно известна, докато нашенеца за сега се подвизава само по родните екрани, засенчвайки единствено мега-героя Гл.прокурор Цацаров, но се очаква в най-скоро време да превземе и чуждите медии, особено, ако не си пие хапчетата редовно.Хонорарите които получават "близнаците", за изявите си, също разбирам, че са равнопоставени.Остава лидера на "Атака" да се снима във филм и просто няма грешка.Той, не, че сега не играе роля, ама тоя сценарии е много слаб и прозрачен.Очакваме някоя по-шикозна и сериозна художествена творба, може би от "френската ривиера".

      Ето още малко факти за Тардър Сос, а вие си правете изводите:

Най-популярната нацупена котка в интернет ще става кинозвезда
     Превърналата се в интернет сензация Grumpy Cat (от англ. сърдитата или нацупена котка), която доби популярност след като милиони хора в мрежата споделяха нейни снимки, както и всякакви колажи с нейния лик, сега ще се качи и на големия екран. Котката ще има роля в холивудски филм обяви нейният мениджър Бен Лашес в е-мейл, предаде "Ройтерс". 
     Филмът, в който тя ще участва, е продуциран от Broken Road Productions, работили по филми като комедията от 2011 с Адам Сандлър "Джак и Джил" (Jack and Jill).
     Grumpy Cat, чието истинско име е Тардър Сос, се превърна миналата година във "вайръл", споделян от хиляди хора онлайн, след като братът на нейния собственик Табата Бундесен публикува снимка на котката в социалната мрежа Reddit.

 
     Фотографията на популярната котка, за чието изражение Бундесен казва, че е следствие от котешки нанизъм*, набра почитатели и последователи, след като се появиха стотици варианти на нейния лик с генерирани от потребителите надписи към него като "Забавлявах се веднъж... беше ужасно" и "От всички девет живота, които съм имала... този е най-лошият"
     Известната нацупена котка вече има опит с камери и фотообективи, след като бе канена в щатското сутрешно шоу "Добро утро, Америка" и дневшното толкшоу на Андерсън Купър по CNN - Anderson Live.
     Само във "Фейсбук" фен страниците на Grumpy Cat са над 20, като една от тях е с близо един милион последователи. Търсачката на "Гугъл" открива 40 млн. резултата при изписването на нейния псевдоним, а сред тях са десетки сайтове, блогове, т.нар. "мийм" (от англ. meme - бел.р.) изображения, онлайн радио и дори специална книга, посветена на нея
     С появата си в киното Grumpy Cat ще се присъедини към групата от четирикраки знаменитости в Холивуд като Уги - кучето от носителя на "Оскар" "Артистът" и Бъди - Голдън ретривърът, който играе баскетбол във филма от 1997 г. "Летящият Бъд" (Air

         Нанизъм* - Ненормално ни­сък ръст, изоставане в растежа. 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 236774
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031