Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2013 12:20 - Браво Борисов!!!
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 722 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.06.2013 12:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Браво Бойко, браво Борисов, най-после ме послуша.
     Искренно се радвам, на постъпката ви и не защото сте се съобразили с моите "прозрения"/справка "Сбогом Г-н Борисов"/, а защото това е единствения правилен и трезвен подход, спрямо тези самозабравили се крадци.Пак да говоря за "шведската тройка", няма смисъл.
     Знам, че "червените функционери", са много по-гръмогласни и много по-безсрамни, от останалите наивници/такива като мен/ и заглушават всички, които не хвалят партията/или коалицията, както е в случая/.А пък недай си Боже да я обидят или не се съгласят с поредния спасителен план.Научих го това отдавна, още когато бях в редиците и управата на СДС/преди епохата Костов/.Те/червените/ винаги намират начин да се изкажат от всевъзможни трибуни, винаги първи се свързват с дискусионните студия, винаги са "най-онеправдани" и "най-потърпевши" от ситуацията и не на последно място, техните клетви винаги са най-цветисти.
     Някога, поне при медите имаше паритет.Бяха започнали да се пребоядисват някои или поне обезцветяват, в уж "независими" и "демократични".Новото поколение журналисти е създадено и закърмено, точно от "болшевиките".Спънаха ни навремето комунистите към Европа и докато народа се осъзнае в какво "червено лайно" е паднал, те си отгледаха удобни и послушни медии.Хайде сега ги съберете с грачещите и кълнящи "червени приказвачи" и вижте какво става.
     24 години не спряха да обвиняват всеки изпречил се на пътя на "червената лавина" за незавидното положение на страната ни и непрекъснатото икономическо затъване.24 години, както и в момента, винаги другия беше виновен, само, че те сега имат подкрепата и на нашата смешна журналистика.Къде отиваме за Бога.
     "Аз разчитам, на вас медиите да отразите правилно, какво се случва в парламента в момента и какво ще става по-нататък." - Това момиче, бившата министърка на здравеопазването, помислих, че се шегува, като го каза това.Все едно да кажеш на свинята, че се надяваш тя да снася яйца.
     Както и да е.Пиша това с една нова заръка към вас.Помислете преди да я отхвърлите.
     А именно. - Спрете да говорите пред родните журналисти по какъвто и да е повод..Никакви интервюта, никакви телевизии, никакви вестници.Тук правилото "лоша реклама няма", не важи.Само Сидеров се е хванал за тази сентенция, като бебе за проходилка.Съгласен съм, че ще загубите вие и партията ви много, но тези хора нямат срама.Ако наистина ще тръгнете на пряк диалог с народа, не ви трябват никакви медиини изяви.Словото и идеите ще се предават от уста на уста, както при "турското иго", пък и сега май се получава нещо подобно.Ако в главите на хората е останал макар и малко разум, те ще намерят начин да ви чуят и разберат.
     Разбира се не говоря за псуващите, кълнящите и плачещите от екрана "подтиснати" и "ощетени" коалиционни партньори.Аз като гледам, те май подготвят страната за военен отпор зимата, а и направо за военно положение, но не вярвам или по-точно се надявам, Европа да не им позволи.
     Срамно е, тъжно е и необяснимо това, което се случва сега, а и изобщо последния четвърт век в родината ни.Все още вярваме, че нещата може и да се променят/поне аз и моите приятели и съратници/.Но надеждата постепенно угасва и вярата лека по-лека си отива.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 236772
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031