Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2013 22:50 - Ние свалихме ГЕРБ!!!
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 1638 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Еееееее, най-после си признахте!
     След толкова дългото чакане на тези безпрецедентни думи, най-сетне беше направено, неизбежното искренно самопризнание от страна на БСП.Дали е грешка,........ о не!Недей!А как само се хилехте и сочехте с пръст народа с думите, "Те ви свалиха", "Народа ви постави в изолация" и незабравимото, "Боли ли, боли ли?".Ах какви блеснали очички бяхте изцъклили и как самодоволно се поздравявахте, разменяйки влюбени погледи......Ах, ах, ах!!!
     Разгеле, часът на истината настъпи.Сега остава само да уточните, точно кога свалихте ГЕРБ.И вие, и аз може да посочим, ключовите дати, но на коя точно ще празнувате заветната победа, си остава ваше право на избор.Дали когато Станишев занесе, записаните от вас флашки, при г-н Цацаров или когато Манолова, Цацаров и Бареков, спретнаха онзи незабравим театър в деня за размисъл, ... Не!Не!Всъщност май говорите за дирижираните от вас февруарски протести, нищо, че тогава се кълняхте във всичко свято за невмешателство.Разбира се, да посочите ГЕРБ като организаторите по това размирно време, беше върхът на наглостта, ама вие на този връх, отдавна сте забили червения флаг.
     24 години, вие не спирате да ме удивлявате.24 години се израждахте все повече и все повече!И сега, на петия ден от народните протести, вие, като едни смирени, хрисими момченца, най-после се решихте на тази "благородна" крачка......Кажете, къде ключа?Къде е уловката?Не ме карайте пак да гадая.При вас случайности и грешки няма.Какво червено приспивателно хапче сте приготвили този път за хората?!
     Има я някаква, това е сигурно.Вие четри дена, да се криете и да не ви чувам гласа никъде, и в един момент, от сутринта още, по всички телевизии и медии, в един глас започнахте да плюете и кълнете протестиращите младежи.Нямате стигане ей.Пък и Станишев в този ден сформира "само" три пресконференции, ......... добре де, не съм забравил и театъра на Манолова.......Явно на петия ден, червената пропагндна машина отново тръгна да гази българските души.Имам чувството, че не само Болен Сидеров е призовал платените си мутри, "На нож", а и от червената централа е издадена четири дена чаканата заповед.
     Вижте, не сме се събрали да се лъжем!Още със започването на протеста в петия ден, видях познати червени провокатори.Разбрах, че е имало и други такива, но аз тях не съм ги видял и не мога да взема отношение.Пък и разбрах, че тези пияни или дрогирани /пак незнам/ младежи, е можело да ги познае човек от километри.Но вашите са майстори,....... браво!Както винаги, по нищо не се различават от останалите и с дългогодишно изучавано обаяние, може да накарат младите наивни хорица и през огнени обръчи да започнат да скачат.И сигурно ще го направят......А как само се бяхте свили в пашкулите си....?
     Още при първото обаждане сутринта, останах леко изненадан.При второто се замислих и от там нататък, вече разбрах, че червената ламя се готви да забълва отново провокации и инсинуации.И кога по дяволите, някой/колкото и да е откачен/ е правил за един следобяд, три пресконференции..........Накрая, като видях вече леко изменения облик на протестиращите, всичко ми стана ясно.Щях да се разплача.Обаче, каква е връзката на всичко това с по-късното самопризнание за манипулиране на народния вот, не мога да вдена.
     Какъвто и да е пъкления ви план, за финал ще ви кажа или по-точно ще повторя нещо, само, че леко изменено:
    
"НЕ СЪМ ПЛАТЕН.МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО!ДОРИ БИХ ПЛАТИЛ, ЗА ДА ИМАМ ТОВА СВЕЩЕНО ПРАВО!"



Гласувай:
9



1. tamperto - ,
18.06.2013 23:33
не мога да сложа повече "+"- ве, имам само един профил
цитирай
2. dinkov - Динков
19.06.2013 00:47
Аз бих написал. "НЕ СЪМ ПЛАТЕН. ГНУС МИ Е ОТ ВАС". Да мразиш някого значи да изпитваш силно чувство. Те не заслужават.
Ицко
цитирай
3. stranni4e - Яааааа имало и други черни овци
24.06.2013 19:13
Ние сме като дисиденти в това ...............общество!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 236885
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031