Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2013 15:09 - Сергооо, броиш ли си пресконференциите дето правиш!!!
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 3953 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 16.07.2013 16:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     Тоя нахалник, няма спирка просто!
     То бива, то може, ама........И стига си ръсил акъл, коя партия, как е трябвало да постъпи.Ако всички теб гледат, пред прокуратурата, трябва да има опашка от ухилени хора с флашки и компромати.
     Кой ще ходи в парламента и кой не?Е няма ти да ми даваш наклон на ........ , давай на Доган и Местан, та да не ти убива.
     Айде докарвай "братушките", без да ни обясняваш, колко добре е за нас това.Така и така правиш, каквото ти е кеф, без изобщо да се съобразяваш с обществено мнение и Европейско такова.
     Голям "плачко" се оказа, ама се чудя от къде намери толкоз народ да ти приглася!?Оревахте орталъка бе джанъм!
     Да те питам, как вербувахте Сотир Цацаров, ........ сигурно няма да ми кажеш.Но, ако направиш специална пресконференция и на тази тема, обещавам да я гледам.
     Помниш ли миналата година, като натискаше парлмента, да се проектира 1млрд. повече събираемост на приходите за бюджета.Кажи ми, ако беше прието това, сега какво щеше да думаш.Трябваше, поне едно 7-8 пресконференции да направиш за да обясниш.
     Това, че преди месец ни уверявахте, как бюджета щял да издържи, а сега правите "неизбежна" актуализация, ....... няма и да те закачам, защо така се получи.Ясно е, че заповедите към Орешарски, само минават през теб и техния зародиш е съвсем на друго място, а защо не и извън България.
     Готов си на преговори, ама не с ултиматуми!!!Много ми е любопитно, преговорите с Газпром, със или без ултиматум бяха?!
     Да казваш, че протестиращите нямат ясни искания, е върхът на дебелоочието.Аз както и да слушам, което и ухо да подам, все "оставка" чувам.И изобщо, до сега по-ясно искане, никога не съм срещал.
    Вече спряхте да се извинявате, ама глупостите и скандалните назначения продължават.Като ви знам наглостта, в най-скоро време ще искате хората да ви се извиняват на вас.
     И може ли да знам, всъщност, защо ви е ГЕРБ в парламента, като вече казхте, че изборния закон ще се гледа догодина.
    Батка, а пък да ти кажа, че пресконференция без Мая Манолова, е като контрапротест без "червени бабички".Мисля, че рейтингът ти на гледаемост, автоматично пада наполовина без нея.
     И последно, ще може ли безкрайните ти пресконференции, да бъдат включени в седмичната програма на телевизиите, че така, като почне да излиза през час-два инфо за предстоящото събитие и леко се изнервям.Запланувай си ги по-отрано тези мероприятия и организацията ти ще се покачи, ще видиш.Ако вкараш и Мишо Шамара, да пее в паузите между отделните пресконференции, наистина вече няма да имаш стигане.
     Айде бегай!!!



Гласувай:
6



1. sande - Както върви това мамино детенце ще остане скоро и без поста на "Позитано", и без ПЕС ...
16.07.2013 16:05
Тази партия е дискредитирана напълно и отвсякъде, благодарение на Станишко и депесарските му аркадаши. В този си уродлив вид тя и без това си е за боклука.

А ако си мисли, че чрез витиеватите си словоблудства и инфантилния си инат, този пладнешки превратаджия ще спре протестите, или ще му се размине някак, лъже се жестоко! Станишев е гол!
цитирай
2. stranni4e - Това хубаво.
16.07.2013 17:49
Ама няма ли в края на краищата, някой да го вкара в затвора тоя боклук.Вярно, че е доста смешничък, ама на гладен стомах, веселба не става бе.Айде да върви там от където се е пръкнал, да шие шинелите за руската армия, каквато му е била първата професия.И без това тук има достатъчно съсипници, та и от чужбина ще ни ги внасят.
НАПУСНИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!
цитирай
3. gaklin - Шамар повика ....
16.07.2013 19:48
....и хей го на пилоните - ха-ха
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 236759
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031