Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2013 09:25 - Флашки, тефтерчета, .........какво още ще има?!
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 1770 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 18.07.2013 09:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Сега, сагата с туй, новото тефтерче на Златанов, е доста интересна.Спор няма, така е.Обаче тук трябва да кажем отново, едно голямо браво, за "червените другари".Наистина са ненадминати във фабрикуването  и показването на компромати.Аз доста екшъни съм гледал, пък и директно с разследвания съм се сблъсквал, но за първи път виждам, доказателствен материал да се показва със субтитри.Невероятно!Но за това после.
    Кажете ми бе, "артисти", как точно когато назначихте съдения ВИСаджия от ДПС, Емил Иванов, за областен управител на София-област и тоз тефтер цъфна изненадващо, като надпечатани бюлетини в деня за размисъл?!Ама, не е само това, не нееее, не ме лъжете.Знаете, какво се готви утре, на 18.07 и ............... нека да го кажем така - този е единствения познат ви начин за диалог!Или Мая Манолова ще събира клонинги на БСП, за обществени разисквания/независимо какви/, или ще хвърляте прах в очите на хората, докато ги ослепите и не ги накарате да заиграят по вашата свирка.Те тогава големи "диалози" падат.И все пак не разбирам, как този чисто нов компромат, оправадава вашите безконечни, скандални действия.Ама може, може.Нали и прокуратурата сложи субтитри, та може и да стане.А за тоя ефирен превод, кой даде блестящата идея, а?Да речем, че аз знам, ама вие ще кажете ли кой?Така преди, в деня на размисъл Гл.П. даде специална пресконференция за намерените бюлетини в Костинброд.Ти си по-луд от Волен Сидеров, за да твърдиш после, че не си повлиял на вота на избирателите.И май.....та му на вота.Кажи с какво помогна на разследването тази пресконференция......... бе изобщо смисъла от нея какъв е, щом не е политическа игра.Хванати хванати, службите разследват, ти в понеделник си направи изявлението.А, че и всички антибългарски партии също направиха брифинги в деня за размисъл и зад тях гордо стояха абревиатурите им ... е, пак е нищо.Баце, ами, ако беше избухнала гражданска война тогава, съзнаваш ли, че ти и Бареков щяхте да бъдете записани с големи букви в историята на Бълария, като инициатори и подстрекатели на тази катастрофа.Пък ти не разбирай, какво си виновен.
    Айде стига, че това са стари работи, но като видях субтитрите на тефтера в национален ефир, моментално се сетих за броженията на 11ти май.Този превод, на кой помага и за удобство на кого точно е направен.За стотината човека на пилоните?Хубаво!Имат нужда, че зрението им е поотслабнало с възрастта.Или може би за около 1 млн. българи, гласували за "тройната коалиция"?Може би не сте се сетили и за това, ето подсещам ви, трябват и субтитри на "майчин" език.Не ми благодарете.
    Правете, каквото щете, съдете когото щете, ама престанете с тия циркове от прокуратурата.Моя личен толеранс към Гл.П. изтече.Трябва да дойдат европейски наблюдатели, за контрол на вашите действия.И никой не говори за вмешателство в разследването.Просто, такива трикове с изнасяне на доказателствен материал в ефир със субтитри, трябва да бъдат спрени на мига.Медийните ви изяви, в никакъв случай не са част от разследването и трябва да бъдат подложени на незабавна ревизия.Кого обслужват и на кого помагат?!
    А за компроматите извиращи като гейзер в прокуратурата, аз съм сигурен, че имате цял сейф с такива материали -флашки, тефтери, листчета, билетчета, фактури и може би видеозаписи.Какво пъклено дело сте запланували, за да извадите на бял свят и някоя по-сериозна флашка, този път с видео и разбира се, задължителните субтитри.Трябва да е нещо още по-мръсно, за да пазите главните козове и да ги криете все още.Аха, за Европарламента, ще да е гала-представлението.От сега ми се покачи адреналина, като си представих, какъв цирк ще бъде.Ама до тогава не отслабвайте фронта ей.Всяка седмица, ....... даже два пъти в седмицата нов скандал, нали?!
    Айде ще ви оставям, обаче за последно да ви кажа, попривардвайте си телефоните и портмонетата и укрепете, металните части в парламента по-здраво, че чух, много хубав нов депутат си имате там!!!
    Това щях да го публикувам снощи, ама се загледах в мача и забравих...........



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 236875
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031