Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2013 15:50 - Медиите у нас са свободни и независими!!!!!!!!!!
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 2456 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 15.09.2013 11:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Сутринта рано, рано, Мая Манолова започна със шегите!
     Е, той и Хитлер, и Сталин, и Мусолини за изричали тези високопарни думи пред народа или поне пред своите привърженици и поддръжници.А навярно дори и онзи африкански юнак Иди Амин, където изби няколкостотин хиляди невинни сънародници
/твърди се и за 2 млн./, щото не са му симпатични, та и той е пял тази песен сигурно!Все отбор юнаци ..... отбор диктатори де.
     И все пак, точно Мая Манолова да каже, точно на Ани Цолова това, ........ е все едно, точно Холандия да признае България за пълноправен член на Европа!Колко са мили и справедливи само, новите ни управници!Абе те биха шута на Цолова от БТВ, барабар с Викторчо, само заради един неудобен въпрос отправен към Орешарски и отгоре на това, сега червения психо-терорист Манолова и се смее в лицето подигравателно!Вярно, че и злобата в погледа на Ани беше категорична и неприкрита, нооо ... "ти с Мая не влизай в спор, че и от Нова може да изхвърчиш".
     А иначе колко са ни свободни медиите - и Европа ни гази, и мъмри по този повод, а и сами си знаем на какво дередже сме.Какви поредни глупости плеще Маноловата?!Ние де факто нямаме свободни и независими медии от около 70 години и лошото е, че не знаем, какво изобщо означава това.Няма как, няма кой да ни научи, а и нямаме кадърен журналист дето да поведе хорото и да бъде пример.Всеки изпълнява нечий поръчки.Абе да са живи и здрави, че поне ни разсмиват, че с тия турски сериали, телевизията ни е "на дъното на океана".
     Но за Ани Цолова ми стана мъчничко, като я гледах как едва се сдържа да не прескочи масата и да оскубе пооредялата коса на гостенката си.Само, че Мая сигурно забеляза, и нарочно почна да я бъзика със "свободата на медиите".Аз никога не съм я харесвал Цолова, но сега от жалост ли от какво ли, започна да ми става симпатична.
     Ама на кого му пука, важното е да има "свобода на словото и печата"!





Гласувай:
5



1. dolce - тъй ли?
13.09.2013 16:18
МОЖЕ БИ "СОРОСОИДИТЕ" имат свободни медии?
може би Цолова е журналист?
или онази гнус Бенатова?
я вземи и помисли кой и до колко в свободен?
цитирай
2. stranni4e - Моето мнение за журналистите ни ..........
13.09.2013 16:30
Вторият ми постинг, мисля, беше точно за трио "Антибългарка" - Цолова, Бенатова, Ризова.Ани Цолова я познавам лично и не бих си позволил да я обиждам, но качествата и на журналист са много, ама много преувеличени и разкрасени.Сега наистина ми стана тъжно за нея и сякаш изкласи някаква симпатия в мен.Щото сигурно нямам време да я гледам по-задълбочено.Иначе веднага ще ми образува нерви.
цитирай
3. dolce - za
13.09.2013 16:40
за мене Цолова и Николаев не се различават кой знае колко от Бенатова
айде нея бих я разбрал щото брани интересите на диаспората все пак е еврейка ма тез еничари двамата ..................
цитирай
4. stranni4e - Идва промяната МАЙ .....
14.09.2013 10:39
Ах, ах, че се сетих.Сега разбирам, защо Ани Цолова от сутрин до вечер търбеше "идва промяната май".Ето я промяната!Каквото повикало, такова се обадило.Сменихме БТВ с Нова.А дали е положителна тази промяна, един господ знае!
цитирай
5. shtaparov - Защо- права си е жената, понеже и...
14.09.2013 15:51
Защо- права си е жената,понеже информира не обществото,а своите задгранични кукловоди че медиите в България най-после са свободни от демократи и последният патриот в тях е освободен от работа,за да останат само партийните гъзоблизци! С това тя е искала да им каже също,че не е останала медия в България,която да се намира в ръцете на патриоти или демократи,а всичко вече е в ръцете на туркокомунистическата мафия.
цитирай
6. dolce - айде сега
16.09.2013 10:37
shtaparov написа:
Защо- права си е жената,понеже информира не обществото,а своите задгранични кукловоди че медиите в България най-после са свободни от демократи и последният патриот в тях е освободен от работа,за да останат само партийните гъзоблизци! С това тя е искала да им каже също,че не е останала медия в България,която да се намира в ръцете на патриоти или демократи,а всичко вече е в ръцете на туркокомунистическата мафия.

айде сега да се замислим аи с малко повече мисъл да видим дали са турскокомунистически или агхлго соросоидни
и да си помислиш ама /внимателно/ кое е по зле
да са турско комунистически или англо соросоидни
ама мисли с онова в главата ако го има де а не с онова на дирника :(
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 236801
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031