Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2013 10:52 - Нов социален пакет, нова магария!
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 1519 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 09.10.2013 11:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Жив е той жив е, там в парламента .........!

     Няма да преиначавам хубавите стихове, ама първото нещо което ми дойде наум, след като разбрах, че връщат Пеевски в парламента, беше точно това.
     Ха, ама да не е да има изненадани?!Големи хора сме де, не така!
     Аз обаче се чудя, как да оправдая онези калпазани в НС, пък и в Министерския съвет.Да ги оправадая пред себе си, не пред хората и пред Господ.
     Хубави социални трохи ни подхвърлиха през седмицата.И работната заплата, и детските, и още куп неща, очаквано бяха пришпорени и гръмко заложени в следващия проекто-бюджет.Кое, как, защо и кога точно, са едни други въпроси, но те на практика нямат значение.
     Та значи, на мен ми направи впечатление, новата стратегия на управляващите.Преди, след като се осерат и почваха да теглят пари и да пръскат една малка част от тях сред хората.Виж сега май е по-умно.Първо обещай и докажи с неопровержими факти, какви "извънземни благини" ще изсипеш над страната, пък после, ако искаш се въргаляй във фекалите си, ..... все тая!
     Дааа, това е паролата - нов социален пакет води след себе си нова магария!
     До сега, съревнованието за "Оскар" в развлекателното шоу, беше между парламент и прокуратура.Но сега, Конституционния съд им дръпна едни пари напред ми се струва.Както се казва, трети играч излзе на пазара.Станишееев, чак ми е жал за тебе бате - още една институция на хранилка.Е не.Ще се теглят заеми, ще се тъпчат гуши, а за народа, ..... е вие си знаете, 5 лева нещо нагоре или 5 лева нещо надолу, ..... абе радост голяма.
     Пеевски и той се поохарчил де, ама какво значи тук някаква си сума.Хората затова го мразят, щото на 33 години той бил вече преуспял!!!Брех, брех, да се не начуди човек!Аз мислех, че да влезеш в парламента е отговорност и саможертва, но явно старата и прастара сентенция "да се докопаш до кокала", взима превес в този случай.Абе луд не съм!Знам, че той визира благосъстоянието си и притежанието на обръч от медии и печатници, ама нали всички негови съмишленици реват, че на негово име няма нито една фирма.Сега това откровена лъжа ли е, нещо завоалирано ли е, или просто закръгленият младеж е  мамино детенце.Чак аз затънах в небивалиците, които съчинявам.То не било толкова лесно, колкото ми се струваше, като ги гледах тия от ДПС какви ги плещят в негова защита.
     Това мазно тяло и тази мъртва душа! - Любен Каравелов, "Мамино детенце".
     А иначе го разбирам напълно Николчо, пардон, Делянчо, че не може да си намери място от яд, как за съжаление е бил непълнолетен по време на голямата лапаница или както я наричат "приватизация".Така е, ама мама е била пълнолетна.И човека зад него /Доган/ и той е бил пълнолетен.А и неговите съратници олигарси, и те също в голямата си част са били преминали тинейджърската възраст.
     Е недей де, недей де!Ще си изгризеш ноктите, успокой се!Има време.То сега като не остана много за крадене, ще се теглят заеми и пак ще се облажиш!Споко пич!Не си объркал рейса!
     Тя цялата работа е прозрачна и ясна и единствено все още гадая, кой точно "независим" журналист ще направи поръчаното журналистическо разследване в чест на господина.Една препоръка - не го изкарвайте Исус Христос и не го сравнявайте с Майка Тереза, че и врабчетата ще почнат да ви се смеят.



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 237162
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930