Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2013 10:13 - Да отвърнем ли на подигравките на англичаните или, ..... коя марка вазелин да си вземем?
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 2634 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 18.12.2013 11:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Седя си, пия си кафето, .......... шарана е готов и към обяд ще го метнем във фурната, ....... ох кееееф!Само да не го изпечем като пуйката, ама и така да стане, пак нема лошо.Ето, че и цигарка ще запаля докато зяпам телевизора и ........ Защо бе бате, защо трябва да ми разваляш настроението на празника?!Защо пак ни съветвате от синия /той е отдавна червен де/ екран, каква точно стойка от Кама Сутра да заемем, докато онези полуидиоти от острова ни таковат ...... нали!
     Някой беше казал "Болката е малка, срама е голям".Е не знам дали е така, но поне някакъв си срам /пък бил той и не толкова голям/, трябваше да се забелязва.То много любов, много sex таим в нашите души явно, ама па много сме дашни бе.Лично аз, от както се помня сме си такива...........Значението на думата проститутка, може да се провери в тълковния речник и само да се замени обяснението за "жена" с "държава" и хоп, .... имаме участник познал точните резултати.
     Да речем, че преди 10ти ноември СССР просто ни изнасилваше.Както оня виц за проститутката, дето клиента не и платил и тя го осъдила за изнасилване.Както и да е.Такива времена бяха и поне с едно нещо може да се самооправдаем и поуспокоим, а именно - могъщата съветска република, по същия брутален начин "обичаше" половин Европа и доста голяма част от целия свят.Е не бяхме сами в бардака.Ама сега, защо останахме само ние на "околовръстното" бе?!Защо България се превърна в най-евтината, най-леката, най-безморалната, най-страхливата и най-мръсната "жрица на платената любов"!?
     Помните ли Холандия, която също се беше заиграла с нас и дружката ни в немотията Румъния.Тя не, че е спряла ама нещо и попремина мерака.Та тез наркомани и гейове от "ниската земя", ни правеха на маймуни, а ние само се усмихвахме и се клепехме с вазелин.Имаше някакви предложения тогава, да спрем вноса на цветя от там, но това беше изхвърлено като ползван презерватив .... и пак с вазелина.Ама това нямало да навреди на икономиката им.Е кой е тръгнал да ги фалира холандците бе.Изобщо не ставаше въпрос за това да им навредим финансово.Просто едно "тропване с крак" и малко изправяне, че кръста ни се схвана.Румънците тогава моментално им спряха два камиона с китки на границата и ги поверяваха докато растенията увяхнаха.Евала им за това.Холандия не пострада икономически, но вече си има едно наум.А ние - "бате ела че ти напраим духов музикален инструмент за два лева"!
    Сега или по-точно от известно време, англичаните също са ни подпънали.Айде стига де.Не стига, че и тук в България, турци и украинец ни праскат като им е кеф, ами и те се бутат в навалицата.
     Това е ясно.Както вече казах, България е еди каква си за Европа и Русия ....... и кой както ни хване, ...... голяма веселба.Но защо родния хайлайф ни учи как по-качествено да се подложим и да не се дърпаме много.За да не ни боли сигурно.Стига де, моля ви се!Нека личности като г-н Алек Попов да дадат идея, как да им отвърнем на пошлите англичани, а не да ни пращат отново за вазелин!




Гласувай:
10



1. gaklin - mnogo vulgarno
10.12.2013 14:16
I izob6to, ne6to si dosta zloben naposledak
цитирай
2. stranni4e - Абсолютно сте права мадам
17.12.2013 10:17
Аз даже мислех, че ще го баннат постинга, ама гледам още е тук............Ааааааа, е как няма да съм злобен и ядосан.Имате ли си представа как ни подиграват ПАК в Европа.България е вече държавата на евразийчетата, Доганчетата и Барековчета.Някога в Париж един г-н ми каза, че ние по-будните сме напуснали родината, а само заспалите са останали там.Щях да го бия тогава без малко.Казах му, че човек, ако е кадърен, навсякъде ще успее и аз не съм избягал, защото съм живял лошо или съм бил безработен.Но мисълта ми е, че този г-н май е бил прав.Не мога да повярвам, каква пасмина е останала да "живурка" в България.Кръстили са село на Бареков и вече го сравняват с В.Левски и го подготвят за новия премиер.Тогава наистина ще направя едно последно пътуване до родината - да разпродам апартамент, къща и де що имам някаква собственост и да се сбогувам с всичики приятели ЗАВИНАГИ.И с който говоря, ще стори същото .......... а вие в България си го носете на ръце като искате.И изобщо нацията е тежко болна.Женския еквивалент на Д. Пеевски, Ваня Червенкова, беше на финал на Биг Брадър и за малко да го спечели!!!!!!!!!!!!!!!!!Няма да търся логика в това, как този нерес или по-точно свиня-майка крещеше и командваше всички и кой за бога точно е гласувал за нея.Но стигам до извода, че, ако в този момент Пеевски бъде предложен за шеф на ДАНС, то той ще бъде приет без никакъв ропот и протест.Ами снощи.Не го гледах, защото екипа на Биг Брадър и особено водещия Ники Кънчев тотално лансираха и пропагандираха да се гласува за двете Златки.Сигурен бях, че те ще спечелят и да, спечелила е едната.Какво ви става бе хора.Тези персони са покварени до мозъка на костите си и с една благотворителна кауза не можеш да измиеш мръсотията от себе си, наслоявана през годините.Да не говорим, че извън къщата щеше да е по-полезна за фондацията си.Златките ............... не знам с коя ръка да се прекръстя, като ги сравняваха с Майка Тререза.А Кристина Патрашкова, тази карикатура - не нямам думи!Пък и се отплеснах!
цитирай
3. injir - В някаква пародия живеем. Златките ...
22.12.2013 02:50
В някаква пародия живеем. Златките печелят конкурси, щото на 30 години научили географията... Ама моля ви се! От ефира всички вдъхновено ги подкрепят! Бравос...
цитирай
4. stranni4e - Абе научили
23.06.2014 21:09
injir написа:
В някаква пародия живеем. Златките печелят конкурси, щото на 30 години научили географията... Ама моля ви се! От ефира всички вдъхновено ги подкрепят! Бравос...

Научили, научили, ...... колко да са я научили?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 236794
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031