Най-четени
1. cchery
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
Най-активни
1. sarang
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. djani
8. metaloobrabotka
9. iw69
10. rosiela
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. djani
8. metaloobrabotka
9. iw69
10. rosiela
Постинг
21.11.2013 11:13 -
Пуйка с уиски (рецепта за мъже)!!!
Автор: stranni4e
Категория: Забавление
Прочетен: 3118 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 22.11.2013 22:43
Прочетен: 3118 Коментари: 4 Гласове:
12
Последна промяна: 22.11.2013 22:43
Продукти: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски.
Необходими са още: сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.
Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.
Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.
...
След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск и така? Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават!
Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.
рецепта един път.
цитирай
2.
анонимен -
faktifakti - Рецептата ми харесва,
21.11.2013 15:37
21.11.2013 15:37
но моля те да поясниш, остана ли нещо в бутилката и колко часа в същност пече пуйката ? Ако са останали някакви спомени от тежкото кулинарно занимание ?
Все пак, нали човек трябва да е наясно и с тези "дребни" подробности...... :)
цитирайВсе пак, нали човек трябва да е наясно и с тези "дребни" подробности...... :)
Готино е нали.Един приятел ми го изпрати това и на въпроса на Андрешко не мога да дам точен отговор, но мога да споделя аз какво казах на моя човек - Братле, даваш ли си сметка, колко такива пуйки сме сготвили?
цитирайда се опита тази пуйка :)
цитирайТърсене
Блогрол
1. будала-гяур
2. Гамизов
3. Орешарски вън!
4. Новините, ако бяха такива!
5. Скубанье под мишниците и подфърлянье!
6. Пустиняк!
7. Орешарски, гепи ниско - уволнението е близко!
8. Боли ли, боли ли?
9. Музика - балади.
10. Бай Ганьо
11. Корабът "Калипсо" - първа част.
12. Корабът "Калипсо" - 2 част.
13. 31 декември
14. О минало, незабравимо ...
15. ЧУДЕСАТА НА ПРИРОДАТА. ШОНДОНГ - НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЕЩЕРА В СВЕТА.
16. Из дневника на един "бакшиш"
17. Джим Морисън - Краят
2. Гамизов
3. Орешарски вън!
4. Новините, ако бяха такива!
5. Скубанье под мишниците и подфърлянье!
6. Пустиняк!
7. Орешарски, гепи ниско - уволнението е близко!
8. Боли ли, боли ли?
9. Музика - балади.
10. Бай Ганьо
11. Корабът "Калипсо" - първа част.
12. Корабът "Калипсо" - 2 част.
13. 31 декември
14. О минало, незабравимо ...
15. ЧУДЕСАТА НА ПРИРОДАТА. ШОНДОНГ - НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЕЩЕРА В СВЕТА.
16. Из дневника на един "бакшиш"
17. Джим Морисън - Краят