Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2013 23:47 - Вицове за възрастни!
Автор: stranni4e Категория: Забавление   
Прочетен: 3614 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 19.12.2013 00:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          

                     + 18


     Вървяла си Мая Манолва по плажа, стъпвала по горещия пясък, като чат-пат си разхлаждала краката в морската вода, а очите и шарели и играели на четири.И изведнъж застинала.Сякаш била намерила това което търсела.Точно пред нея се бил излегнал мъж с невероятно издут бански отпред, подчертаващ огромното му мъжкко достойнство.Без видимо притеснение, "червеното камикадзе" пристъпила до проснатия, надарен като магаре индивид и само както тя си знае, без никакви забикалки го заговорила:
     -Господине ли сте, другарю ли сте, незнам, но имам едно делово предложение към вас.Омръзнало ми е вече от тези мижави партиини членове и не мога да скрия възхитата си и желанието ми да бъда насаме с вас.Значи, понеже искам да прекараме няколко часа в леглото, предлжението ми е следното - Какво ще искате, за да се съгласите да ми правите компания в хотелската ми стая - подхванала го Мая с неповторимия си стил "право куме в очи"!
    -Няма проблеми г-жо.Само една голяма студена ракия ми донесете ей там от барчето и готово - отвърнал кадидат-жиголото.
     Хукнала нашата Мая, ще си счупи краката от бързане и нетърпение.За муха време му донесла питието и тъкмо си мислела, че работата е опечена и най-после ще се наслади на истински и можещ мъж, че тези пенсии в партията само я дразнели и ........... о чудо.Бръкнал нашия в банския си, извадил една огромна краставица от там, отръпнал от нея и като смигнал на зяпналата г-жа комунистка, отпил доволно от ракията.
     -Простак, идиот............ как можа да ми го причиниш това ......Сега пак до вибратора опирам..Мръсник, ....... - и хукнала да бяга Мая, засрамена и обидена.
     А мъжът се провикнал след нея:
     -Простак, мръсник, ама трета ракия пия от сутринта.



                                                          * * *

                    + 18



     Прибирала се Мая Манолова в късна вечер към Кюстендил с такси, но колкото и да се прикирвала и мълчала, шофьорът я разпознал и насред път най-безцеремонно я разтоварил.Нещата все пак не изглеждали толкова зле, защото наблизо се забелязвало малко кюстендилско селце и г-жа "червена фурия", със сигурност щяла да намери подслон сред своите симпатизанти и избиратели.Или поне така си мислела.Тръгнала тя по тъмните улици на селото и почукала на първата къща на която видяла плакат на Сергей Станишев, а и на целия партиен апарат включаещ и нейния личен образ.Отворили и двама снажни младежи, с неугледен вид и ухаещи на обор, и я зяпнали учудено.
     -Не сте очаквали такъв скъп гост, а? - подхванала ги Мая отдалеко.
     -Ами таковааа, ти коя си?- в недоумение попитали селяните.
     -Как коя бе момчета, аз съм Мая Манолова, вашия лидер по тези земи!Не ме ли знаете?
     -Ами не, ама влез де, влез.
     -Е как, та вие дори имате мой плакат отвън на портата - казала Мая, като вече си събувала обувките в сиромашкия селски дом.
     -Е тя кметицата ни ги раздаде и каза, че кой тури плакато, че земе по пет кубици дръва за зимата.Па назе политика ни не интересува и са сагласихме - почнали виновно да се оправдават селяните.
     -Добре, няма значение.Абе я ми кажете вие какви сте?
    -Братя сме.
     -Ми родители имате ли?
     -Ааа они живеят в другио край на селото.Ниа купииме тая къща, че гледаме бая добитък и да сме по-накрая и по-близо до ливадите.
     -Ами не сте ли женени бе момчета?Такива хубавци като вас не са ли прибрали по някоя невеста.
     -Аааа не.Немаме време от работа, а па и у селото нема невести и не мислим за това.
     -Искате да кажете, че никога не сте били с жена ли бре сладури? - все по-настойчиво ги разпитвала Мая, вече порядъчно възбудена при вида на разголените, космати мъжки гърди.
     -Е не сме.Коги! - отвърнали засрамено юнаците.
     -Знаете ли какво, аз ще ви покажа как е устроен света и ще си поиграем ние тримата на птички и пчелички, ама сложете по един презерватив, че ме е страх от болести пък и недай си боже да забременея на тия години. - продължила вече задъханата гостенка.
     -Кво да сложим, кво?! - учудили се селяните неразбиращо.
     -Презервативи бе, гуми.Не искам да забременея и за това.Чакайте, аз съвсем случайно имам в дамската си чантичка - и като извадила цяла дузина кондоми, им дала по един и дори лично им ги сложила.
     Веселбата била голяма.Бурна нощ, страстна нощ.Момчетата наистина разбрали как е устроен света и за какво служат атрибутите в гащите им, но в крайна сметка, утрото настъпило и Мая Манолова хванала първия автобус за Кюстендил, доволна и усмихната.
     Така се случило, че след няколко месеца, под вещото ръководство на вече споменатата кметица, почти цялото село било натоварено в два-три автобуса и закарано на партиен митинг в София.Естествено там били и нашите двама "вече мъже" и небрежно скучаели в тълпата на Орлов мост, когато ненадейно зърнали тяхната секс-учителка на сцената.
     -Ееей братле, виж я оная!
     -Ааа да.Абе брат ми, тебе пука ли ти още тая дали ще забременее?
     -Не бе, кво ми дреме.И без това кметицата обеща по 50лв, па даде по 30.
     -Да прав си, па и я гледам с патерици, значи вече се е поболела нещо.Ми дай да ги свалим тия гуми от ония си работи, па да става каквото ще.




                                                      * * *



     Отишли Мая Манолова и Ангел Найденов, на наскоро проведения конгрес на БСП, като тържественото събитие, само по себе си подсказвало колко е важно и как отговорно трябва да бъде подходено към него.Предварително, "петела" в семейството Мая, дала нужните инструкции по телефона на г-н министъра, като няколко пъти му се обаждала допълнително да му напомни това-онова, защото всеизвестен бил факта, че Ачката не блести с пъргав ум.Речите и предложенията за допълнителни уволнения в министерството на отбраната, му ги била написала още предишната седмица.Та в крайна сметка се срещнали те пред Позитано 20 и "червената грижовница", веднага започнала да ревизира външния вид на половинката си:
     -Ангеле изкъпа ли се?
     -Да бе мила!
     -Премахна ли си космите в носа и ушите?
     -Ммммм, май забравих.
     -После в къщи ще се разправяме.Но най важното, смени ли си чорапите, че знаеш как ти смърдят краката.
     -Да!Това да!
     -Сигурен ли си?Да не ми плачеш пак после.
     -Да, сигурен съм.
     -Добре, хайде да влизаме.
     След като престъпили в конгресната зала и се настанили на местата си, Мая отново се обърнала към г-н Найденов:
     -Абе Ангеле сигурен ли си, че си си сменил чорапите?
     -Еееее стига вече!Казах ти да!
     Конгресът започнал, но Мая пак не се сдържала:
     -Абе, сигурен ли си бе човек, че си си сменил чорапите?
     -Еееее, колко пъти ти отговорих!
     Вече наближавал реда за изказване на г- Министъра на Отбраната, когато Мая отново му отпрпавила същия въпрос.Като вече се готвел да стане, за да отиде на трпибуната, Ачката се обърнал към "не много нежната" си половинка и и отвърнал:
     -Ееей, ама аз знаех, че няма да ми повярваш, че съм си сменил чорапите и затова си нося старите в джоба за доказателство.Ето ги.




Гласувай:
11



1. f873 - :))))
20.12.2013 00:21
"-Ееей, ама аз знаех"
цитирай
2. stranni4e - Ама тоя не го знаеш
30.12.2013 11:49
Това се случило в недалечното бъдеще - следващата зима.
След краха на изборите за европарламент през май, на "България без цензура", Бареков бил изоставен от своя финансов благодетел Делян Пеевски и за пореден път започнал та потъва в забрава.Не можел да се примири лигльото Бареков с поредния си шумен провал.Не можел да повярва, че политическият му проект е претърпял такава катастрофа и доскорошния му спонсор и бог, го е изритал отново в небитието.Не можел и не искал.
* * *
"Ех, че, сняг вали.Почват зимните игри ......"
Точно тази незабравима детска песничка си тананикал Делянчо Пеевски, след като се измъкнал от топлите завивки и зашляпал бос по студения мрамор по посока на прозореца.Искал да се увери, че зимната приказка не е свършила и , че чудната бяла премяна все още застиля майката земя.Дааа, от месец непрекъснато валяло сняг и наистина пейзажът бил неповторим.Красота и спокойствие.Наслаждавал се Делянчо на гледката с кифличка/огромна/ в ръка и въпреки, че вече чувствал болка в очите от прекомерната белота, успял да забележи нещо обезпокоително отпред в двора.Върху чистият бял сняг.Веднага вдигнал телефона:
- Алооо, Йовчев ти ли си.?
- Да г-н Пеевски.
- Абе тук в двора ми, някой е изписал с урината си "България без цензура".Сигурно пак е онова говно Бареков, ама елате и направете все пак всичките нужни изследвания.
- Добре, след 10 мин. сме при вас - изчуруликал покорно вътрешния министър и затворил.
Наистина пристигнали внушителна група следователи на местопрестъплението и започнали къртовска работа.И само след час-два резултатите били готови.Лично Министър Йовчев с видимо притеснение докладвал на депутата-олигарх потресаващите разкрития:
- Г-н Пеевски, прав сте за Бареков, негова е урината, но има нещо по-лошо!!
- Какво по-лошо бе? - изсумтял нереза.
- Урината е на Бареков, но почерка е на съпругата ви Цветелина Янева!
цитирай
3. gaklin - ha-ha-ha
30.12.2013 12:39
toq e po-sme6en ot gornite tri
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 236801
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031