Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2013 00:09 - До моите "приятели" комунисти!!!
Автор: stranni4e Категория: Други   
Прочетен: 727 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.07.2013 12:20


      Как сте бре, комунистчета, шавате ли, шавате ли,.................. всъщност по-модерния израз беше, "боли ли, боли ли"?Не се отказват тези младежи и това е ей, серсеми със серсеми!Или не, какви бяха - лумпени, платени и т.н..... отживелица.Тц, вече не е интересно.Я да видим тия, новите прякори  - терористи, престъпници, пияници, беззъби и разбира се, "гейове"!!!Гейове!!!!!!!!!!!!!!Това, като го чух, от онзи ваш верен съюзник, "шамар" ли беше, "шаман" ли беше, паднах от смях.Аз започнах да се смея още като го видях де, ама това е една друга работа.Абе що не го викнете да ви пее на пилоните на НДК?Ааааа не!Средната възраст на групата "подкрепете Орешарски", не предполага това да е подходяща аудитория за "култовия рапър".Иначе бройката си я бива.Той и пред тинейджъри да излезе, пак толкова народ ще събере.
     Ами Станишката, какво прави?Нещо му е изчезнала усмивката напоследък!Само като спомене ГЕРБ или Бойко Борисов и пак почва да се хили.Явно още си мисли, че е успял да излъже народа и е спечилил ............е не знам какво е спечелил, ама да му е честито.Обаче, .....обаче, .......... все съм се смял с вас другари и другарки, все съм се побърквал от вашата виртуозна артистичност и безозобразните ви лъжи, но вие надминахте и най-смелите ми представи за цирково изкуство и задкулисен театър.За толеранс вече никой не говори и слава богу!Два месеца и кабинета още не е готов, ..............значи толеранса трябва да е по дълъг от мандата ви, така като гледам.Ще стане сигурно, ама някой друг път!
     Аааааах, щях да забравя, .............социалист номер едно за всички времена,......... Мая Манолова наистина няма стигане.Не се променя, туй що не се променя.Това, че е замесена в някакъв секс-скандал, изобщо не може да я откаже да прегърне всички хора от улицата, разбира се с известни уговорки.Абе опитвах се аз  да гледам нейните "партийни събрания", които прави с "независими" граждански организации в Парламента, ама нещо не ме хванаха.То ясно, че сега, 4-5 месеца ще разтяга нещо което би могло да бъде прието за две седмици, ама ще видим тая работа.Пък и май, все по-малко се говори, за нов изборен закон.Явно вече с всичко са съгласни хорицата, само и само да се пръждосате от там, където не ви е мястото..... и никога да не се връщате.И да ви кажа съвсем дружелюбно - гледах една извадка, в която вие, другари социалисти, печелите едни евентуалнти предсрочни избори в настоящия момент.Не се смейте, знам, че и вие не вярвате, пък и аз като го прочетох първо се търкалях по земята от смях половин час, но това е.Е, четох и едни други социологически сондажи, но те най-вероятно са платени и манипулирани. и не мисля да им обърна абсолютно никакво внимание.
     Хайде слрадурчета-олигофренчета, събирайте си боклуците и под строй, кой за Русия, кой за Бахамите/при братя Галеви/, кой за лудницата.Вие ще се разберете, няма страшно.Е знам!27 милиарда, е голям кокал, а и от Кремъл, баровците не са дошли още, ама няма как.Аз знам, че ония на НДК се радват на трохите, които изпадат случайно при вашето пиршество и лакомото опоскване на родината, но не всеки е съгласен с това.Нали се сещате?Всъщност май не.
     Ами кадровата ви политика.Брей, тук пак рекорд се пече.Това, че уволнявате от всякъде, специалисти при доказан професионализъм и отговорност, ще го преглътнем.Българите са умни хора и ще се намерят заместници на вашите "световноизвестни" експерти.Това, че товарите бюджета и страната с непосилни разходи, с презумцията за предизвикване на нов финансов колапс ............. ами и тая попара сме ви сърбали.Абе смешни сте, казах, ама айде да не стане "играчка-плачка".Да не стане така, в затвора, да ви е съкилийник Киро "жартъ", че голям рев ще има, ...... ааа не, Серьожа пак ще е доволен.
     Сладурчета-олигархчета, ще ви оставям, да не ви развалям рахатлъка.Рекох да ви се обадя, щото и вие днес ми напомнихте за себе си.Мизерийката, която ми спретнахте, няма да ме откаже, разберете го!Ние си знаем, за какво става въпрос, нали?Вече, нито дати, нито изборен закон ме интересуват.Вие тая лятна отпуска, дето сте запланували, няма да имате удоволствието да я ползвате.Запомнете го!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 237271
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930