Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2013 12:28 - Тука има, тука нема, ..... толеранс към правителството!!!
Автор: stranni4e Категория: Политика   
Прочетен: 502 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.01.2014 17:24


     Абе защо по дяволите, някои искат толеранс, други не?!И как така, някои дават толеранс, пък други не дават?!А пък и на всичкото отгоре, на някои им трябва толеранс, а на други неее!Чудна е тая работа!!!
     Ето на Малкия Маргин примерно, не му трябва  абсолютно никакъв толеранс!!!!

    
Извадка от "Mediapool":


          Малкия Маргин вече не се издирва 10:30 | 03.06.2013 | 479 прочитания

Николай Маринов-Малкия Маргин вече е "чист пред закона" и не издирва от власти, съобщи в понеделник "24 часа". Прокуратурата е свалила обвинението срещу него и Красимир Маринов заради липса на доказателства, че са поръчали убийството на радиоводещия Боби Цанков.

Малкия Маргин вече липсва и в списъка на издирваните от Интерпол. Доскоро той бе издирван в цял свят с червена бюлетина, както Братя Галеви и Христофорос Аманатидис-Таки.

Николай Маринов е в неизвестност от януари 2010 година. Той изчезна веднага след убийството на Боби Цанков в центъра на София и бе обявен за издирване. Големият му брат обаче бе арестуван заради покушението, но по-късно беше пуснат.

Софийската градска прокуратура съобщава, че наказателното производство спрямо Николай и Красимир Маринови е прекратено. Разследването за убийството ще се води срещу неизвестен извършител.

       Какви 100 дни, какви пет лева?Най-важните проблеми, видно се решават от първия ден на новото правителство, за което заслужават единствено адмирации.Значи и братя Галеви да очакваме най-после да се завърнат в милата татковина, от която бяха принудени да абдикират, абсолютно нечестно, незаслужено и неправомерно.От това по-хубаво, здраве му кажи.
     Ами Царя?!За какъв толеранс става въпрос?Възобновеното искане, за връщане на двореца "Кричим" и още 371 дка ниви, е силно наложащо и няма време за губене, щото, ако падне Станишев от власт, пак няма да бъде изпълнена договорката до край.А именно - ние ще спрем трети и четвърти блок на АЕЦ, та вие да докарате руските олигарси да направят "Белене", а вие ще ми върнете де що имам земя и резиденции.

     "Ти на мен пари ми дай, не ти ща толеранса.Моите печатници, вече подготвят турските буквари за първолаците наесен." - Това са думи на един наш бизнесмен, депутат, медиен магнат, следовател, шеф на пристанище Варна, зам.министър и изобщо, все куп отговорни и заслужени длъжности, заемани през годините от този достоен младеж.
     Но, ако господата от ДПС, за сега го наричат майчин език, то в края на мандата това ще бъде втори задължителен език в българските училища.Като избягат още един млн. млади хора и като допотурчим циганите и ей го е.В България ще се говорят официално два езика.Много хубаво ще се получи.Да живее, криворазбраната демокрация.
     А, че толеранс към "кабинета Олигархски" трябва, второ мнение няма и не може да има.Той горкия още не са му спуснати зам.минстрите и вицепремиера от горе, щото нали на Станишев много работа му се отвори покрай тая сватба.Бе ще стане.Ние обикновените, заспали и прости хора, викам да им дадем малко време, за да могат да се оправят първо тия дето нямат никакво такова.Като изключим въпросите не търпящи толеранс, аз мисля, че на тях им е необходима заветната търпимост, само докато се започне "Белене", от там на татък, каквото ще да става.





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stranni4e
Категория: Други
Прочетен: 237527
Постинги: 118
Коментари: 133
Гласове: 2929
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930